In welke plaats wilt u naar een kamer zoeken:


 Bewaar de plaats voor volgende bezoeken


Gratis Zoeken


In welke plaats wilt u naar een huurder zoeken:


 Bewaar de plaats voor volgende bezoeken
Voordat u kamers op Kamerjungle kunt plaatsen,
dient u zich aan te melden.

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


 Bewaar gebruikersnaam op deze pc

Klik hier als u uw Wachtwoord vergeten bent
Heeft u nog geen account? Klik hier om u te registreren.
Voor Mijn Kamerjungle moet je over een account beschikken.

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


 Bewaar gebruikersnaam op deze pc

Klik hier als je je wachtwoord vergeten bent.

Heb je nog geen account?
» Klik hier om je te registreren als je een kamer wilt huren
» Klik hier om u te registreren als verhuurder
Om alles te weten te komen over deze kamer,
moet je over een gratis account op Kamerjungle beschikken.

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


 Bewaar gebruikersnaam op deze pc

Klik hier als je je wachtwoord vergeten bent

Heb je nog geen account? Klik hier om je gratis te registreren.

Om alles te weten te komen over deze huurder,
moet je over een gratis account op Kamerjungle beschikken.

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


 Bewaar gebruikersnaam op deze pc

Klik hier als je je wachtwoord vergeten bent

Heb je nog geen account? Klik hier om je gratis te registreren.

Van: xx
Datum:
Aan: xx
Betreft: xx
 
 
Inhoud:
Datum:
Van:
Aan:
Betreft:
 
   
 
Kamer op kaartx
content

3 kamers gevonden.


Uw zoekopdracht:
Eindhoven
Sorteer op:


Welkom bij Camelot Campus la Luna!
Studio
Welkom bij Camelot Campus la Luna!

Een 14 verdiepingen tellende gebouw met 441 gloednieuwe studios gevestigd op de TU/e campus vlakbij het bus- en treinstation en het centrum van Eindhoven! Deze voormalige Elektrofaculteit van de TU/e is volledig getransformeerd naar gloednieuwe woonruimtes. De studios zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd zodat je direct kunt verhuizen! Het betreft zelfstandige studios met het comfort van een eigen luxe keuken en badkamer met douche met glazen schuifwand. Ook heb je de mogelijkheid te kiezen voor een compleet uitgeruste studio (tegen betaling) inclusief klein inventaris (keukenpakket) (90,-), linnenpakket (beddengoed en handdoeken) (75,-) en groot inventaris (LED TV, waterkoker, stofzuiger en koffiezetapparaat) (17,50 p/m). Het klein inventaris en linnenpakket worden daarmee jouw eigendom.

Na een lange studie- of werkdag kun je optimaal ontspannen in één van de gemeenschappelijke ruimtes zoals het dakterras, TV kamer, sport- en spelruimte, karaokebar, vergaderruimte en meer! Verder is het hele gebouw uitgerust met WiFi, is er een strijkruimte en wasserette aanwezig inclusief drogers. Op de begane grond is er tevens een horecagelegenheid gevestigd.

De studios worden verhuurd op basis van Short Stay verhuur. Dit betekent dat je een huurcontract aangaat tot maximaal 6 maanden. De oppervlakten van de woonruimtes variëren van 18m² t/m 40m² en zijn te huur vanaf 399 euro incl. servicekosten, meubilering en stoffering. Huurtoeslag is mogelijk voor zowel onder als boven de 23 jaar.

De eenmalige startkosten bedragen:
- MyCastle abonnement 199 euro
- Schoonmaakkosten studio 100 euro
- Borg: 1000 euro

De studios zijn beschikbaar vanaf augustus 2016, zodat je vanaf de dag van aankomst verzekerd bent van huisvesting.

De studios Type B (zie floorplan via cameloteurope. com/campuslaluna) zijn geschikt voor samenwonen. Hiervoor betaalt men een extra fee van 35% op de all-in maandhuur van de betreffende studio.
Het pand bevindt zich op het TU terrein in Eindhoven dichtbij (op loopafstand) het trein- en busstation en de Eindhovense binnenstad.
€ 399,00
18,0m2
 
gemeubileerde kamer te huur voor nette vrouw
Overig soorten woonruimte
nette gemeubileerde kamer te huur in Stratum dicht bij de snelweg en het centrum van eindhoven.
Sportaccommodatie en wandelpark in de buurt.
Dicht bij de bushalte aalsterwen en leenderweg.
Supermarkt, sportschool en avondwinkel in de buurt
Mogelijkheid tot het huren van fiets.
Stratum
€ 375,00
15,0m2
 
mooie kamer centrum
Kamer in studentenhuis
Ik krijg per eind september een kamer vrij in een nieuw gerenoveerd gezellig studentenhuis aan de Hertogstraat 15+17 (2 minuten van het centrum en 10 min. van Fontys Hogeschool en TU/e) met op 2e verdieping 5 kamers, 1 keuken en 1 douche met toilet. Daarnaast is op de begane grond een extra centrale keuken met wasmachine en een gezamenlijke woon-, eetruimte. Alle kamers zijn voorzien van wastafel, vloerbedekking, raamlamellen of rolgordijnen, brandmelder, CAI + supersnel internet aansluiting. Wekelijks worden de centrale ruimten schoongemaakt. Wasmachine, fietsenberging en tuin aanwezig. Huurprijs van de kamer ( 16 m2) € 415 incl alle servicekosten. Ben je geïnteresseerd, bel dan voor een afspraak 0649-39.1114. For pictures: http://picasaweb.google.nl/jeroen.panken/Hertogstraat1517#
I have 2 rooms available at the end of September in a student house with 3 other people who have together their own facilities as bath, toilet and kitchen on the second floor. The room has a sink and high speed internet ; On the ground floor there is a central kitchen with washing machine and a living room. The house has a garden and will be cleaned every week (not the rooms). The room is 10-15 minutes from Tu/e and Fontys and Design Academy. The address is Hertogstraat 17. The price of the room (16 m2) is € 415 (all-inclusive also internet) per month. Please let me know if you are interested. Kind regards Joep Panken 0031-649-39.1114. For pictures: http://picasaweb.google.nl/jeroen.panken/Hertogstraat1517# https://www.facebook.com/pages/Hertogstraat-1517/377771878950851
€ 415,00
16,0m2